Джейкъб Милър някога бе най-дебелият тийнейджър в света - когато бе само на

...
Джейкъб Милър някога бе най-дебелият тийнейджър в света - когато бе само на
Коментари Харесай

Историята на Джекъб, който само на 15 тежеше вече 320 килограма

Джейкъб Милър някога бе най-дебелият тийнейджър в света - когато бе единствено на 15 години, той тежеше 320 кг. Тогава осъзнал, че телесната му маса ще го убие и решил да се избави.

Историята му е записана в доста документални филми. Имал хормонални разстройства и качвал по 45 кг за година, а на една годинка тежал 23 кг!

" Роди се 5 седмици преди термина. Той постоянно е бил " огромно дете “.  " Той беше лесна цел за смешки от връстниците си “, споделя фамилията му. Дядото разкрива, че не можел да придвижи Джейкъб през улицата, когато бил на година и половина.

Малтретирането от страна на децата набрало толкоз доста инерция, че се наложило Джейкъб да смени смени учебното заведение и изпаднал в меланхолия.

Лекарите твърдели, че се касае за хормонално нарушаване, само че не открили такова. Имало риск да минат няколко години, преди да открият за какво Джейкъб пораства толкоз бързо, само че нямали време за губене. Теглото застрашавало живота му.

Той бил подложен на строга диета, а по-късно му създали интервенция, която да му помогне да отслабне. Страдал от диабет, омазняване на черния дроб... Болестите идвали една след друга, а решение нямало.

Но Джейкъб не се отказал. Той непрекъснато спазвал диети, спортувал и в никакъв случай не се отказвал от борбата. В края на документалния си филм той тежи 240 кг. Успял е да отслабне с невероятните 80 кг!

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР